Als uw persoonlijke gids bij een naderend afscheid, neem ik de tijd om u te begeleiden en te informeren over alle mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart. Mijn voorbesprekingen zijn niet alleen gericht op het vastleggen van uw wensen voor het afscheid, maar ook op het bieden van ondersteuning in de daaropvolgende periode.

 

Ik begrijp hoe waardevol en troostend het kan zijn om herinneringen van onze overleden dierbaren te ontvangen en steun te ervaren op momenten dat het even zwaar is. Als aanvulling op mijn begeleiding werk ik samen met Condole – een rouwapp die extra steun biedt tijdens de uitvaart en in de weken en maanden daarna.

 

Gebruik Condole als een bibliotheek. De informatie over verlies en rouw is ingedeeld naar het type verlies en onderverdeeld in lezen, luisteren en kijken. Chat 7 dagen per week, waar en wanneer u wilt (anoniem), over uw verlies. Maar ervaar bovenal blijvende aandacht en verbinding in een periode waarin het leven soms te zwaar is om alleen te moeten dragen.

 

Wil je meer weten over de Condole rouwapp? Lees er hier meer over.