Als uitvaartondernemer begrijp ik dat het rouwproces verder gaat dan de uitvaart zelf. Daarom werk ik samen met Condole. Via Condole bied ik tijdens de uitvaart een besloten gedenkplek aan waar men hun condoleancebericht, foto's, video's en geluidsopnamen met u kan delen, alles op één vaste en veilige plek.

 

Herinneringen bieden troost, en praktische hulp bij dagelijkse zaken zoals boodschappen, de was, of leren koken is vaak waardevol. De besloten omgeving van Condole maakt het mogelijk om hierbij ondersteuning te ontvangen. Met één druk op de knop kunt u zien wie u wil helpen en zelf een afspraak maken.

 

Door mijn samenwerking met Condole kan ik blijvende betrokkenheid, aandacht en steun bieden in de periode waarin we niet meer dagelijks contact hebben. Ik geloof in de kracht van langdurige verbinding, begrijpend dat rouw in golven terugkomt. De app zorgt ervoor dat belangrijke dagen, zoals de eerste sterfdag, verjaardag of kerst, niet ongezien voorbijgaan en biedt ondersteuning op verschillende vlakken. Gebruik de app als betrouwbaar informatiepunt, lees, luister, kijk naar items over rouw, de invloed ervan, en deel uw verhaal met mensen die een vergelijkbare ervaring hebben. Meer weten over de mogelijkheden van Condole of hoe het specifiek kan bijdragen aan uw situatie?

Neem gerust contact met mij op of kijk op www.condole.nl.